Peeling chimic

tratament peeling facialPeelingul chimic presupune exfolierea celulelor moarte si stimuleaza cresterea unor noi celule.

Scopul acestei proceduri este imbunatatirea aspectului tenului, reducerea petelor de imbatranire si de acnee, sau chiar deschiderea nuantei tenului. Procedurile de peeling chimic iti vor face pielea sa arate mai tanara, in mod cert. Peelingul chimic nu este insa doar pentru ten. Se poate realiza pe fata, dar si pe gat, maini sau piept. Se realizeaza prin aplicarea unor acizi care actioneaza la diferite niveluri ale pielii.

Cele 3 tipuri de peeling pe care le oferim sunt: superficial, mediu, si profund. Peelingul chimic nu este aplicat doar pentru ratiuni estetice, ci si pentru niste afectiuni mai grave, cum ar fi acnee, boli care pateaza pielea – melasma, piele foarte aspra. 

Programeaza-te online si primesti 10% reducere

Rezultatele peelingului chimic

Diminuarea semnelor imbatranirii tenului, a liniilor fine, a ridurilor, piele uniforma, textura catifelata. Tratamentul pentru unele dintre afectiuni este unul de lunga durata si implica mai multe sedinte.  Desi roseata te va urmari cateva zile, rezultatele peelingului sunt uimitoare si efectul devine cel dorit in scurt timp!

Post tratament, nu este permisa expunerea la soare pe o perioada limitata de timp.

Cand vrei sa ne vedem?
Tratamente fara durere


Medici specializati si acreditati


Clinica de lux


Metode de ultima generatie


Plata in rate