Microneedling

Pentru ce este folosit microneedleing?

Procedura cu microintepaturi este folosita pentru a trata acnee, cicatrici, pete, vergeturi, pete pigmentare sau alte probleme care apar pe piele. Poate fi aplicat pe fata, dar si pe maini, gat, piept si spate. Este un tratament usor de tolerat de majoritatea pacientilor, iar in functie de zona tratata procedura dureaza intre cateva minute si o ora.

  • tratament microneedling

Cum functioneaza microneedling?

Primul pas consta in curatarea pielii si aplicarea unei creme. Ulterior se aplica o alta crema care anesteziaza pielea. La nevoie se poate administra si un anestezic intravenos. Acele sunt aplicate sub sub forma unui roller care se aplica pe piele. Intepaturile create vor stimula pielea sa produca mai mult colagen.
Efectul post tratament va fi similar unei arsuri solare, cu inflamatii si roseata. Dupa cateva saptamani, pielea va radia si va fi catifelata. In cateva luni vor aparea toate efectele promise.

Beneficiile microneedling

Tratamentul este potrivit pentru orice fel de piele, chiar si pentru cea sensibila si subtire. Are efectele dorite pentru toate tipurile de piele. Poate diminua porii largiti, aspectul de ingrasare al tenului, si minimizeaza petele ramase in urma acneii.

Programeaza-te online si primesti 10% reducere

Ca orice procedura minim invaziva, va fi insotita de roseata cateva zile. De asemenea, vei avea senzatia de piele care strange.

Nu poti face micro needleing daca suferi de urmatoarele afectiuni:

  • boli de piele (psoriazis, rozacee, eczeme, herpes);
  • arsuri solare;
  • alunite in relief;
  • negi;
  • rani.

Cand vrei sa ne vedem?
Tratamente fara durere


Medici specializati si acreditati


Clinica de lux


Metode de ultima generatie


Plata in rate