LPG – endermologie

tratament LPG

Endermologia este o tehnica de remodelare corporala, perfecta pentru tratarea celulitei. Creat initial ca un tratament pentru ciactricile post arsuri, endermologia a ajuns sa fie una dintre cele mai populare si eficiente tehnici de remodelare corporala.

Cui ii este adresat tratamentul endermologic?

Femeilor si barbatilor, cu celulita in stadiu incipient sau avansat. Odata cu disparitia celulitei apare un corp mai armonios, cu tesuturi mai sanatoase, fara aceeasi cantitate de grasime si toxine. Este un tratament non-invaziv si se realizeaza cu ajutorul unui costum special care ajuta la evitarea echimozelor. Senzatia pe care pacientul o are in timpul tratamentului LPG este una de relaxare, similara masajului, desi acesta se realizeaza cu vacuum. Cu ajutorul unor role, se stimuleaza circulatia sangvina si limfatica, dar si productia de colagen – proteina care este responsabila de netezimea pielii.

Tratamentul endermologic se realizeaza pe pielea corpului, dar si pe fata sau decolteu. Textura pielii va fi modificata vizibil de la prima sedinta. Cauzele care pot fi tratate cu ajutorul tratamentului endermologic sunt tenul acneic, riduri, celulita, retentie de apa, pori largiti, piele cazuta.

Programeaza-te online si primesti 10% reducere

Ce mai trebuie sa stii despre tratamentul endermologic?

Este necesara consumarea unei cantitati mari de apa inainte si dupa tratament, pentru a nu te deshidrata in timpul acestuia. O sedinta dureaza 30 de minute, si sunt necesare in jur de 10 pentru un tratament eficient. Constanta sedintelor va fi stabilita cu specialistul Art Estetic.

Desi promite rezultate vizibile si durabile, acestea nu pot fi mentinute fara o dieta atenta si exercitii fizice.

La sfarsit vei avea un corp tonifiat si un ten intinerit!

Cand vrei sa ne vedem?
Tratamente fara durere


Medici specializati si acreditati


Clinica de lux


Metode de ultima generatie


Plata in rate