Lifting cu fire – PDO

Tratament Lifting cu fire

PDO este o tehnologie revolutionara care introduce in epiderma niste fire de polidioxanona, cu ajutorul unor ace. Tratamentul cu polidioxanona este inspirat din chirurgia cardiaca. Firele sunt resorbabile, sigure 100% si fara reactii alergice.

Cum functioneaza liftingul cu fire?

Firele sunt implantate sub forma unei retele sub tesuturile pielii, si astfel creeaza efectul de lifting. Tratamentul de lifting cu fire PDO este adresat tuturor pacientilor care isi doresc o piele neteda, femeilor si barbatilor deopotriva. Rezultatul nu ia sfarsit odata ce firele se resorb, ba chiar acestea stimuleaza secretia de colagen, substanta care se regaseste natural intre straturile pielii, Colagenul este responsabil cu elasticitatea, dar care scade odata cu inaintarea in varsta sau din cauza altor factori de mediu (fum, praf, raze UV).

Programeaza-te online si primesti 10% reducere

Liftingul PDO este recomandat si pentru tratamentul corporal, nu doar facial. Efectul complet dureaza intre 12 si 18 luni, in functie de pacient si de particularitatile zonei tratate. Cu firele PDO poti avea o piele neteda si stralucitoare la orice varsta.

Este eficient in imbunatatirea aspectului pleoapelor, sprancenelor cazute, a obrajilor, a mandibulei, a santurilor nazolabiale, buzelor nedefinite, barbiei duble. Procedura poate fi combinata si cu alte tratamente Art Estetic.

Liftingul cu fire PDO poate fi aplicat si pentru a tonifia brate, coapse, sani, genunchi, abdomen.

Cand vrei sa ne vedem?
Tratamente fara durere


Medici specializati si acreditati


Clinica de lux


Metode de ultima generatie


Plata in rate