Eximia

„Ultrasonophoretic Cavitation” implementata de Eximia, tehnologia care tine locul liposuctiei. Cu ajutorul Eximia poti avea un corp mai armonios si mai sanatos!

Pentru celulita in orice stadiu exista Eximia, un aparat care imbina diverse terapii si are un rezultat optim asupra de orice varsta. Rezultatul depinde de cantitatea de tesut adipos, iar efectele se observa oricum.

  • tratament eximia

Beneficiile Eximia

Tehnologia Eximia este inovatoare, foarte eficienta intr-o arie de probleme intalnite in zilele noastre. Eximia este ultil pentru pentru micsorarea in centimetri, diminuarea vergeturilor, combaterea aspectului celulitei, distrugerea celulelor adipoase, drenaj limfatic.

Programeaza-te online si primesti 10% reducere

Eximia reuseste sa penetreze in profunzime pielea cu niste ingrediente active. Rezultatele cu Eximia se vor observa de la prima sedinta, iar pentru acest lucru stau dovada mii de clienti multumiti. Un tratament complet dureaza un numar stabilit de sedinte, ±12, in care se consolideaza rezultatele dorite. Procesul terapeutic se adapteaza in functie de configuratia fiecarui corp, si de felul in care raspunde la procedeul aplicat. Cu Eximia se pot realiza atat tratamente corporale, cat si faciale.

eximia

Te asteptam la o consultatie cu un specialist Eximia!

Cand vrei sa ne vedem?
Tratamente fara durere


Medici specializati si acreditati


Clinica de lux


Metode de ultima generatie


Plata in rate