Epilare definitiva cu Dioda Laser

Elysion Pro – Dioda Laser de 2000 W pentru Epilare Definitiva Laser

Cel Mai Popular Aparat de Epilare Definitiva cu Laser pentru Clinici si Saloane de Estetica

Elysion Pro este un aparat de epilare definitiva, recunoscut in lumea clinicilor si saloanelor de estetica si cosmetica. Tehnologia folosita este laserul Dioda, ideal pentru epilarea definitiva datorita abilitatii de a trata orice fototip de piele. Dioda laser Elysion functioneaza pe principiul fototermolizei selective. Tehnologia inovativa numita fototermoliza, foloseste temperaturi foarte mari pentru a distruge foliculii pilosi. Aceasta metoda, de a elimina firele de par definitiv, nu afecteaza tesuturile din jur.

epilare definitiva

Randamentul laserului Elyison este unul ridicat, indiferent de zona a corpului pe care este folosit. Tratamentul aduce rezultate optime, in timp scurt. Elysion Pro este recunoscut ca fiind un aparat de referinta pentru clinici de estetica si saloane de cosmetica prin rapiditatea cu care sunt efectuate tratamentele de epilare laser. Este un echipament foarte fiabil si usor de folosit.

Elysion Pro – Calitate garantata de unul dintre cei mai mari producatori de echipamente estetice

Aparatul Elysion Pro este produs de Cocoon Medical, o companie recunoscuta pentru implementarea celor mai eficiente tehnologii medical-estetice folosite in clinici si saloane de estetica si infrumusetare.

Tratament in modul dinamic, recomandat pentru:

Piele inchisa la culoare;
Piele bronzata;
Sensibilitate mare la durere;
Barbati cu densitate foliculara mare si par inchis la culoare;

 Programeaza o consultatie online!


Tratamente fara durere


Medici specializati si acreditati


Clinica de lux


Metode de ultima generatie


Plata in rate