Despre noi

contact

Art Estetic Beauty Clinique – visurile devin realitate

Art Estetic este o clinica dedicata persoanelor care isi doresc sa isi imbunatateasca aspectul fizic. In fiecare zi specialistii Art Estetic isi propun sa ofere servicii excelente de estetica faciala si corporala! Provocarea noastra este ca tu sa fii multumit de rezultat si sa te intorci cu placere la clinica Art Estetic de fiecare data!

Situat central, Art Estetic Beauty Clinique este locul in care diversitatea in tratamente estetice este la ea acasa! Spatiul este chic, dotat modern, si te va intampina cu bratele deschise din primul moment.

Art Estetic Beauty Clinique – cadoul pentru corpul tau

Daca nu ai mai apelat la tratamente estetice, este timpul sa o faci! Asa cum vizitezi clinicile medicale din grija pentru sanatate, la fel poti apela la ajutorul unui estetician din grija pentru aspectul si vitalitatea pielii tale.

O experienta noua precum un tratament facial sau corporal iti poate reda buna dispozitie si incredere in sine. Iti doresti sa scapi de semnele post acnee, iti doresti sa dispara un rid de expresie, te-ai saturat de celulita, nu mai vrei pete de melasma. Stim sentimentul, iar din acest motiv am creat Art Estetic Beauty Clinique, o clinica estetica in care idealul exista!

La Art Estetic te asteapta spatii dedicate tipurilor de tratamente, unde te vei simti relaxata si in largul tau, cu un sentiment de liniste si siguranta. Echipa Art Estetic Beauty Clinique este specializata si experimentata, formata din esteticieni si asistente cu ani de zile de experienta. Ofera o varietate de tratamente, la cele mai intalte standarde.
Vei fi tratat in mod profesionist inainte, in timpul, dar si dupa aplicarea tratamentului. Fiecare client primeste un tratament unic, iar serviciul oferit este bazat pe nevoile si cerintele individuale.


Tratamente fara durere


Medici specializati si acreditati


Clinica de lux


Metode de ultima generatie


Plata in rate